BLOEMWERK SPECIALE GELEGENHEDEN

Met liefde verzorg ik jullie bloemwerk voor speciale gelegenheden en evenementen. Denk hierbij aan bloemen voor jullie bruiloft, verlovingsfeest, kraamfeest, babyshower, maar ook uitvaart. Bloemen passen bij alle bijzondere gebeurtenissen in het leven. Bloemen zorgen ervoor dat het persoonlijk en speciaal wordt. Datzelfde geldt ook voor bloemen op evenementen. Bezoekers voelen dat er aandacht is besteed aan de aankleding, het bepaald de sfeer voor die dag. En vaak worden hier ook de mooie foto’s gemaakt.

Bruiloften

Bloemen en liefde zijn een perfecte match. Het maakt een dag van de liefde zoveel romantischer. Met liefde maak ik jullie bloemen voor deze speciale dag. Samen bespreken we wat jullie wensen zijn en hoe ik hier bij aan kan sluiten. Op basis van het gesprek maak ik dan een moodboard om zo jullie wensen zo concreet mogelijk te maken. Voor bruiloften werk ik met pakketten. Voor ieder budget is er een passend pakket. Uiteraard is maatwerk ook mogelijk.

Vraag hier de brochure aan.

Uitvaart

In tijden van rouw en verdriet moeten vaak veel zakelijke keuzes gemaakt worden. Waarin de één alles heel zakelijk aanpakt en snelle keuzes maakt, is het voor een ander moeilijk om überhaupt een keuze te maken. Eén ding staat vast, bloemwerk zorgt voor een persoonlijke sfeer tijdens een uitvaart. Dit kan groots en uitbundig maar ook heel subtiel. Het mooie aan het werken met natuurlijke materialen is dat het al een verhaal verteld. Het samen brengen van verschillende materialen zorgt ervoor dat het een persoonlijk verhaal wordt.

WhatsApp Image 2023-07-17 at 20.25.47

Maatwerk

Naast bloemwerk voor bruiloften en uitvaarten zijn er nog veel meer mogelijkheden. Er is heel veel mogelijk hierin. Mooi bloemwerk maakt de sfeer en is dus voor iedere gelegenheid passend te maken. Stuur gerust een berichtje om te informeren naar de mogelijkheden.

WhatsApp Image 2023-07-17 at 20.31.18

Neem contact op!

Stuur een e-mail naar marloukroon@gmail.com om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.