DE HEUVELRUG AVONTURENCLUB

De Heuvelrug Avonturenclub is dé plek voor alle kinderen vanaf 2 jaar en hun (groot)ouder(s) om onder begeleiding in de natuur te ravotten, seizoensgerichte spelletjes te spelen en samen op avontuur te gaan!

Durf jij mee?

Komend voorjaar verzamelen we om de 4 weken bij Mas Montagne in Amerongen. We starten om 10.00 uur en sluiten rond 11.00 uur af. Daarna is er gelegenheid om in het restaurant Mas Montagne na te kletsen onder het genot van een lekker kopje koffie, thee of een sapje. Uiteraard kan er daarna nog zelfstandig verder gespeeld worden. Leer andere kindjes en ouders kennen en ga mee op pad!
Per kind, per zaterdag betaal je een bijdrage van €7,50. Het is dit seizoen ook mogelijk om een Avonturenkaart te kopen voor het hele seizoen. Je betaalt dan slechts €27,50. Je bent dan verzekerd van deelname iedere zaterdag en hebt een leuke korting!

DATA VOORJAAR 2024

Wil je mee op ontdekking in de natuur?

Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Klik hier voor de algemene voorwaarden.
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar marloukroon@gmail.com met naam en leeftijd van de jonge Avonturiers en of je gebruik wilt maken van de Avonturenkaart. Tot snel!

Vul hier in wanneer u mee wilt doen en de naam en leeftijd van het kind en/of van de kinderen.