Even voorstellen

Natuurlijk ben je dan ook heel benieuwd naar de persoon achter deze pagina. Daarom zal ik mijzelf even voorstellen.

Ik ben Marlou en heb een passie voor natuur en creativiteit.

Ik geniet er van dat ik mijn zonnebloemzaadjes tot ware planten zie groeien, dat de tulpen langzaam uit hun bol gaan, dat de blaadjes aan de leibomen verkleuren, dat die bloemen uit de tuin zo mooi staan in huis, hoe sfeervol natuur in huis is. Zo zou ik nog wel even door kunnen gaan. Via Dare To Bloom by Marlou wil ik je dan ook inspireren om de natuur een plek te geven in jouw leven.

Daarnaast vind ik het dus ook heel leuk om creatief bezig te zijn met natuurlijke materialen. Van niets iets maken. En dit kan van alles zijn. Van kransen tot kaarsenhouders, van vuurstarters tot boeketten.

Naast deze passies heb ik ook een baan in het onderwijs. Ik werk als leerkracht in het speciaal onderwijs. Zoals ieder plantje zijn of haar eigen groei doormaakt, zo ontwikkelt ook onze leerling op zijn of haar eigen manier. Iedere plant is uniek, ieder kind is uniek. En ik ben daarin graag degene die hen naar de volgende stap leidt.

Een combi van mijn passies voor natuur, creativiteit en onderwijs is het geven van workshops. De workshops geef ik passend bij de seizoenen, dus minimaal vier keer per jaar zal er een workshop zijn. Daarnaast is er ook een vast aanbod aan droogbloemen workshops. Meer informatie vind je hier.

Liefs,

Marlou